Schutting Midwoud

Op zoek naar een nieuwe schutting Midwoud? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Midwoud. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Midwoud

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Midwoud bent u zeker van een perfect eindproduct met juiste garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De palen van dit type tuinafscheiding Midwoud zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Midwoud.

Tuin schermen Midwoud

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Midwoud

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Midwoud uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Midwoud: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Midwoud.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Midwoud is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Midwoud zal tegenkomen voor uw woning in Midwoud. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Mogelijk hebben wij Midwoud voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Midwoud. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de schuttingen die we zetten Midwoud. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Midwoud gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Midwoud

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Midwoud is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Midwoud heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Midwoud

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Benschop
schutting Made
schutting Esch
schutting Hoogezand
schutting Ooij
schutting Sleen
schutting Zundert
schutting Sas van Gent
schutting Ridderkerk
schutting Gameren
schutting Nuth
schutting Oosterwolde