Schutting Midwoud

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting in Midwoud? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen monteren kunnen de schutting perfect monteren. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Midwoud

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze soort erfafscheiding. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton erfafscheiding. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Midwoud.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Midwoud is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een schutting die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres bij u in Midwoud? Vraag het ons, misschien hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij leveren in Midwoud. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Midwoud

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Lent
schutting Berlicum
schutting Kollum
schutting Heteren
schutting Damwoude
schutting Elspeet
schutting Soesterberg
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Diessen
schutting Muiderberg
schutting Oosterhesselen
schutting Stolwijk