Schutting Sint-Genesius-Rode

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Sint-Genesius-Rode? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Sint-Genesius-Rode. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Genesius-Rode

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers welke niets anders verrichten dan het monteren van schuttingen Sint-Genesius-Rode. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Sint-Genesius-Rode vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Sint-Genesius-Rode zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Sint-Genesius-Rode.

Tuinschermen Sint-Genesius-Rode

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Sint-Genesius-Rode

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sint-Genesius-Rode: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Sint-Genesius-Rode.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Sint-Genesius-Rode is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Sint-Genesius-Rode die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie adres Sint-Genesius-Rode? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Sint-Genesius-Rode. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Sint-Genesius-Rode. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Sint-Genesius-Rode gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Sint-Genesius-Rode

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Sint-Genesius-Rode is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Sint-Genesius-Rode

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Geesteren
schutting Melick
schutting Gorssel
schutting Broek in Waterland
schutting Wommels
schutting Beekbergen
schutting Wageningen
schutting Witmarsum
schutting Liessel
schutting Deil
schutting Overdinkel
schutting Uden