Schutting Sint-Genesius-Rode

Rond aan het kijken voor een beton schutting Sint-Genesius-Rode? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Sint-Genesius-Rode. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Genesius-Rode

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Sint-Genesius-Rode correct monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Sint-Genesius-Rode zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Sint-Genesius-Rode.

Tuinschermen Sint-Genesius-Rode

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Sint-Genesius-Rode

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Sint-Genesius-Rode die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Sint-Genesius-Rode.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Sint-Genesius-Rode is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Sint-Genesius-Rode zal vinden voor uw woning in Sint-Genesius-Rode. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Sint-Genesius-Rode? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Sint-Genesius-Rode. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Sint-Genesius-Rode. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Sint-Genesius-Rode van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Sint-Genesius-Rode

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Sint-Genesius-Rode. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Sint-Genesius-Rode heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Sint-Genesius-Rode

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nederhorst
schutting Koudum
schutting Deest
schutting Limbricht
schutting Lelystad
schutting Breda
schutting Petten
schutting Lexmond
schutting Almere-Haven
schutting Almere-Haven
schutting Den Dolder
schutting Kapelle