Schutting Vlagtwedde

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting in Vlagtwedde? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de erfafscheiding is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Vlagtwedde

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor dit type erfafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Vlagtwedde.

Via internet een schutting kopen voor uw huis in Vlagtwedde is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Vlagtwedde? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in Vlagtwedde bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Vlagtwedde

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Erp
schutting Vaassen
schutting Oosterwolde
schutting Werkhoven
schutting Gorinchem
schutting Bruinisse
schutting Lith
schutting Heerjansdam
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Rhenen
schutting Venray
schutting ‘s-Gravenpolder