Schutting Vlagtwedde

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Vlagtwedde? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Vlagtwedde. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vlagtwedde

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Vlagtwedde perfect zetten. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Vlagtwedde vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Vlagtwedde bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Vlagtwedde.

Tuin schermen Vlagtwedde

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Vlagtwedde

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Vlagtwedde die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Vlagtwedde.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Vlagtwedde is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Vlagtwedde zal vinden voor uw woning in Vlagtwedde. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Vlagtwedde eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Vlagtwedde. Het was nog nooit zo makkelijk! De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Vlagtwedde.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Vlagtwedde gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Vlagtwedde

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een beton schutting Vlagtwedde is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Vlagtwedde

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gameren
schutting Sint Jansteen
schutting Aalden
schutting Molenhoek
schutting Leegkerk
schutting Kampen
schutting Voerendaal
schutting Volkel
schutting Molenhoek
schutting Leiden
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Marum