Schutting Tielen

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Tielen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Tielen. Het monteren van een schuttingen Tielen kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tielen

We werken alleen met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Tielen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Tielen erg populair, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Tielen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Tielen.

Tuin schermen Tielen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Tielen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Tielen.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Tielen is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Tielen die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Op zoek naar een referentie adres Tielen? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Tielen.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Tielen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Tielen

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Tielen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Tielen

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Akersloot
schutting Kamerik
schutting Opheusden
schutting Wemeldinge
schutting Vorden
schutting Ammerzoden
schutting Maasdijk
schutting Assendelft
schutting Heerjansdam
schutting Giesbeek
schutting Liessel
schutting Pannerden