Schutting Tielen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Tielen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Tielen. Het plaatsen van een schuttingen Tielen kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tielen

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Tielen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Tielen gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Tielen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Tielen. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Tielen.

Tuin schermen Tielen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Tielen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Tielen: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Tielen die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Tielen.

Een schutting plaatsen Tielen hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Tielen is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Tielen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie adres Tielen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting Tielen zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Tielen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Tielen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Tielen is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Tielen

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Velserbroek
schutting Bruinisse
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Biddinghuizen
schutting Kollum
schutting Ossendrecht
schutting Koewacht
schutting Roggel
schutting Ruurlo
schutting Hengelo
schutting Leersum
schutting Maasbracht