Schutting Hoevelaken

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting Hoevelaken? Prins schuttingen kan uw schutting Hoevelaken bezorgen of installeren de nieuwe schutting Hoevelaken bekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoevelaken

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Hoevelaken, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Hoevelaken zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Hoevelaken.

Tuin schermen Hoevelaken

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hoevelaken

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Hoevelaken: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Hoevelaken die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Hoevelaken.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hoevelaken is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Hoevelaken zult aantreffen voor uw woning in Hoevelaken. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Hoevelaken? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Hoevelaken. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Hoevelaken.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Hoevelaken

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Hoevelaken niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Hoevelaken heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Hoevelaken

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sliedrecht
schutting Sambeek
schutting Swalmen
schutting Maarn
schutting Kampen
schutting Hallum
schutting Nuth
schutting Breugel
schutting Callantsoog
schutting Valkenburg
schutting Houten
schutting Odiliapeel