Schutting Hoevelaken

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Hoevelaken? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de erfafscheiding is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Hoevelaken

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor erfafscheidingen. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Hoevelaken.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Hoevelaken is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Hoevelaken. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Hoevelaken? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze navolgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Hoevelaken.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Hoevelaken

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ottersum
schutting Wapenveld
schutting Deil
schutting Norg
schutting Beekbergen
schutting Putte
schutting Utrecht
schutting Mook
schutting Nagele
schutting Heerde
schutting Horst
schutting Berkel Rodenrijs