Schutting Sint-Jansteen

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting in Sint-Jansteen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die niks anders doen dan het zetten van schuttingen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak verschillend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Sint-Jansteen

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type erfafscheiding. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Sint-Jansteen.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Sint-Jansteen is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Sint-Jansteen. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin bij u in Sint-Jansteen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Sint-Jansteen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze volgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Sint-Jansteen.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Sint-Jansteen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan kiezen uit diverse soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Slagharen
schutting Mijdrecht
schutting Kamerik
schutting Wemeldinge
schutting Goes
schutting Wapenveld
schutting Breezand
schutting Ruinen
schutting Gramsbergen
schutting Opperdoes
schutting Schoonhoven
schutting Emmeloord