Schutting Sint Jansteen

Op zoek naar een hout beton schutting Sint Jansteen? Wij kunnen uw schutting Sint Jansteen bezorgen of zetten de nieuwe schutting Sint Jansteen vakkundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint Jansteen

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Sint Jansteen bent u zeker van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Sint Jansteen vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Sint Jansteen zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Sint Jansteen.

Tuin schermen Sint Jansteen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint Jansteen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sint Jansteen: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Sint Jansteen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Sint Jansteen is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Sint Jansteen. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Sint Jansteen.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Deze volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Sint Jansteen.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Sint Jansteen.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Sint Jansteen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Sint Jansteen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Sint Jansteen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Herten
schutting Meteren
schutting Zevenaar
schutting Kortenhoef
schutting Waspik
schutting Arkel
schutting Geldrop
schutting Prinsenbeek
schutting Lisse
schutting Maasdam
schutting Ilpendam
schutting Wolfheze