Schutting Sint Jansteen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Sint Jansteen? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Sint Jansteen. Het bouwen van een een schutting Sint Jansteen kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint Jansteen

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Sint Jansteen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Sint Jansteen gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Sint Jansteen.

Tuinschermen Sint Jansteen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Sint Jansteen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Sint Jansteen uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Sint Jansteen die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Sint Jansteen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Sint Jansteen is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Sint Jansteen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Sint Jansteen.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Deze volgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Sint Jansteen.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Sint Jansteen.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Sint Jansteen

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Sint Jansteen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Sint Jansteen

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit diverse soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Westervoort
schutting Bocholtz
schutting Kloosterzande
schutting Wieringerwerf
schutting Broek op Langedijk
schutting Heeze
schutting Harkema
schutting Meerkerk
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Margraten
schutting Andel
schutting Koewacht