Schutting Groot-Bijgaarden

Op zoek naar een nieuwe schutting Groot-Bijgaarden? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Groot-Bijgaarden. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het monteren van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Groot-Bijgaarden

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Groot-Bijgaarden correct monteren. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Groot-Bijgaarden gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor schuttingen Groot-Bijgaarden. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Groot-Bijgaarden.

Tuinschermen Groot-Bijgaarden

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Groot-Bijgaarden

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Groot-Bijgaarden die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Groot-Bijgaarden.

Een schutting kopen Groot-Bijgaarden hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Groot-Bijgaarden is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Groot-Bijgaarden. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij Groot-Bijgaarden eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Groot-Bijgaarden. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Groot-Bijgaarden. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Groot-Bijgaarden gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Groot-Bijgaarden

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting Groot-Bijgaarden is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Groot-Bijgaarden

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit diverse modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Hasselt
schutting Geervliet
schutting Balkbrug
schutting Dongen
schutting Goedereede
schutting Steenwijkerwold
schutting Doesburg
schutting Vinkeveen
schutting Spaubeek
schutting Midwoud
schutting Twello