Schutting Budel

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Budel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Budel. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Budel

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Budel perfect monteren. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Budel zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Budel.

Tuin schermen Budel

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Budel

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Budel.

Een schutting plaatsen Budel hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Budel is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Budel. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Budel? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die we zetten Budel. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Budel van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Budel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Budel. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Budel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Budel

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baflo
schutting Bennekom
schutting Nieuwkoop
schutting Wervershoof
schutting Huijbergen
schutting Beerta
schutting Oisterwijk
schutting Bergambacht
schutting Leende
schutting Giessen
schutting Musselkanaal
schutting Sint Maartensdijk