Schutting Budel

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Budel? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Budel. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Budel

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Budel foutloos monteren. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Budel erg populair, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze soort schutting. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Budel. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Budel.

Tuin schermen Budel

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Budel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Budel uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Budel: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Budel die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Budel.

Een tuinafscheiding plaatsen Budel hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Budel is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Budel zult aantreffen voor uw woning in Budel. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Budel? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Budel. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Budel bouwen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Budel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Budel

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Budel nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Budel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Budel

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maasbree
schutting Melick
schutting Thorn
schutting Helmond
schutting Voorthuizen
schutting Groet
schutting Aarle-Rixtel
schutting Midwoud
schutting Lunteren
schutting Nistelrode
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Hoven