Schutting Budel

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Budel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting. Het plaatsen van een schutting bij u in Budel kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met doorgewinterd personeel die niets anders verrichten dan het monteren van schuttingen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Budel

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Budel.

Via internet een schutting kopen voor uw huis in Budel is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de erfafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Budel? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Budel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de schuttingen die wij leveren in Budel. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Budel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting ‘t Harde
schutting Smilde
schutting Blerick
schutting Helvoirt
schutting Almelo
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting De Lier
schutting Moordrecht
schutting Middelburg
schutting Wamel
schutting Haaren
schutting Dwingeloo