Schutting Itterbeek

Op zoek naar een beton schutting Itterbeek? Prins schuttingen kan uw schutting Itterbeek bezorgen of installeren uw nieuwe schuttingen Itterbeek vakkundig en vlug voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Itterbeek

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Itterbeek, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Itterbeek. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Itterbeek.

Tuinschermen Itterbeek

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Itterbeek

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Itterbeek.

Een tuinafscheiding plaatsen Itterbeek hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Itterbeek is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlot een schutting Itterbeek die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Itterbeek? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Itterbeek zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Itterbeek van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Itterbeek

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Itterbeek. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Itterbeek

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit diverse modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Roden
schutting Kortenhoef
schutting Haaren
schutting Wanroij
schutting Hellendoorn
schutting Gennep
schutting Noordwijkerhout
schutting Hank
schutting Soest
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Baarn