Schutting Itterbeek

Rond aan het kijken voor een beton schutting Itterbeek? Prins schuttingen kan uw schuttingen Itterbeek bezorgen of monteren uw nieuwe schutting Itterbeek deskundig en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Itterbeek

Wij werken enkel met doorgewinterd medewerkers welke niks anders doen dan het installeren van schutting Itterbeek. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Itterbeek gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Itterbeek.

Tuin schermen Itterbeek

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Itterbeek

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Itterbeek die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Itterbeek.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Itterbeek is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Itterbeek. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Itterbeek.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Itterbeek.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Itterbeek.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Itterbeek

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Itterbeek niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Itterbeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Itterbeek

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Herkenbosch
schutting Venlo
schutting Horn
schutting Laren
schutting Delfzijl
schutting Broek in Waterland
schutting Bakel
schutting Utrecht
schutting Bergen
schutting Ermelo
schutting Vlagtwedde
schutting Nijmegen