Schutting Sint-Pieters-Kapelle

Rond aan het kijken voor een beton schutting Sint-Pieters-Kapelle? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Sint-Pieters-Kapelle. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Pieters-Kapelle

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Sint-Pieters-Kapelle bent u zeker van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Sint-Pieters-Kapelle erg populair, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Sint-Pieters-Kapelle bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Sint-Pieters-Kapelle.

Tuin schermen Sint-Pieters-Kapelle

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Sint-Pieters-Kapelle

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Sint-Pieters-Kapelle.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Sint-Pieters-Kapelle is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Sint-Pieters-Kapelle die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we Sint-Pieters-Kapelle voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Sint-Pieters-Kapelle. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Sint-Pieters-Kapelle.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Sint-Pieters-Kapelle gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Sint-Pieters-Kapelle

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Sint-Pieters-Kapelle niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur Sint-Pieters-Kapelle

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan kiezen uit diverse modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Borne
schutting Stramproy
schutting Doesburg
schutting Midwoud
schutting Havelte
schutting Rijsoord
schutting Schimmert
schutting Nibbixwoud
schutting Pijnacker
schutting Raamsdonk
schutting Middelsluis
schutting ‘s-Gravendeel