Schutting Sint-Pieters-Kapelle

Rond aan het kijken voor een beton schutting Sint-Pieters-Kapelle? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Sint-Pieters-Kapelle. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Pieters-Kapelle

Onze geroutineerde bouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Sint-Pieters-Kapelle correct zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Sint-Pieters-Kapelle bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Sint-Pieters-Kapelle. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Sint-Pieters-Kapelle.

Tuinschermen Sint-Pieters-Kapelle

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Sint-Pieters-Kapelle

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Sint-Pieters-Kapelle.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Sint-Pieters-Kapelle is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Sint-Pieters-Kapelle zal vinden voor uw woning in Sint-Pieters-Kapelle. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin Sint-Pieters-Kapelle? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Sint-Pieters-Kapelle.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Sint-Pieters-Kapelle van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Sint-Pieters-Kapelle

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Sint-Pieters-Kapelle nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Sint-Pieters-Kapelle

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijkerkerveen
schutting Vierlingsbeek
schutting Ens
schutting Opperdoes
schutting Marum
schutting Hoogerheide
schutting Wamel
schutting Veghel
schutting Poeldijk
schutting Montfoort
schutting Bergeijk
schutting Lisserbroek