Schutting Lummen

Op zoek naar een hout beton schutting Lummen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Lummen. Het zetten van een een schutting Lummen kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lummen

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Lummen bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Lummen zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor schuttingen Lummen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Lummen.

Tuin schermen Lummen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Lummen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Lummen.

Een tuinafscheiding kopen Lummen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Lummen is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u vind al snel een tuinschutting Lummen die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Mogelijk hebben wij Lummen eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Lummen bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Lummen.

Semi luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Lummen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Lummen niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Lummen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Lummen

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wervershoof
schutting Zaamslag
schutting Spaarndam
schutting Den Dolder
schutting Sint Michielsgestel
schutting Helmond
schutting Leerdam
schutting Herpen
schutting Rozenburg
schutting Koewacht
schutting Wijk aan Zee
schutting Meerssen