Schutting Heerde

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Heerde? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of monteren uw nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Heerde

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Heerde.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Heerde is nu erg handig. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Heerde. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Zoekt u een referentie tuin bij u in Heerde? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle erfafscheidingen die wij zetten in Heerde. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Heerde

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Enschede
schutting Luyksgestel
schutting Slochteren
schutting Ursem
schutting Ootmarsum
schutting Haaksbergen
schutting Nijkerk
schutting Overdinkel
schutting Hollandscheveld
schutting Tilburg
schutting Oudewater
schutting Ooltgensplaat