Schutting Ede

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Ede? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of zetten de nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is ca. 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Ede

Een houten schutting gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De palen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit type erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Ede.

Een erfafscheiding kopen in Ede hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Ede is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 70& van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Ede? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die we plaatsen in Ede. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Ede

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poort

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Eemnes
schutting Enkhuizen
schutting Maarheeze
schutting Hulst
schutting Sittard
schutting Valkenburg
schutting Diepenheim
schutting Emmeloord
schutting Goudswaard
schutting Leunen
schutting Well
schutting Bleiswijk