Schutting Ede

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Ede? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Ede. Het zetten van een schuttingen Ede kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ede

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Ede. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Ede vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Ede bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Ede. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Ede.

Tuin schermen Ede

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Ede

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Ede uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Ede.

Een tuinafscheiding plaatsen Ede hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ede is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Ede. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Ede? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Ede. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle schuttingen die we leveren Ede. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Ede van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Ede

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Ede nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Ede heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ede

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJsselstein
schutting Monnickendam
schutting Staphorst
schutting Gaanderen
schutting Menaldum
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Neede
schutting Sint Willebrord
schutting Middelrode
schutting Lemmer
schutting Bleiswijk