Schutting Ede

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Ede? Prins schuttingen kan de schuttingen Ede op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Ede deskundig en snel voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ede

We werken enkel met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Ede. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Ede erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Ede zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Ede.

Tuinschermen Ede

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ede

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Ede.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ede is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Ede zal tegenkomen voor uw woning in Ede. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Ede? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Ede. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Ede.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Ede gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Ede

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Ede. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Ede heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Ede

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Mijdrecht
schutting Hillegom
schutting Maassluis
schutting Schoorl
schutting Zaamslag
schutting Asperen
schutting Mill
schutting Susteren
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Hallum
schutting Beemster