Schutting Made

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting in Made? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het zetten van de erfafscheiding is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Made

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Made.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Made is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte erfafscheiding zal vinden bij u in Made. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Made? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Made. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Made zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Made

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Oosterwolde
schutting Brielle
schutting Ittervoort
schutting Overloon
schutting Zuid-Beijerland
schutting Odijk
schutting Amersfoort
schutting Grou
schutting Boxtel
schutting Moerkapelle
schutting Maartensdijk
schutting Oostvoorne