Schutting Made

Op zoek naar een luxe schutting Made? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Made. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Made

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Made, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting Made zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Made.

Tuinschermen Made

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Made

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Made uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Made die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Made.

Een schutting plaatsen Made hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Made is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Made zal aantreffen voor uw woning in Made. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Made? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle schuttingen die we leveren Made. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Made van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Made

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Made niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Made

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beesd
schutting Gronsveld
schutting Oeffelt
schutting Stiens
schutting Heeze
schutting Ens
schutting Wijlre
schutting Nijverdal
schutting Arnemuiden
schutting Wanroij
schutting Maastricht
schutting Hollandscheveld