Schutting Made

Op zoek naar een nieuwe schutting Made? Wij kunnen uw schutting Made op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting Made vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Made

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Made, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Made.

Tuin schermen Made

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Made

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Made uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Made: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Made.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Made is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Made zal vinden voor uw woning in Made. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we Made eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Made plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Made gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Made

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Made is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Made heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Made

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kunt kiezen uit diverse soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middelsluis
schutting Vollenhove
schutting Raalte
schutting Hattem
schutting Wijchen
schutting Oostzaan
schutting Maasdijk
schutting Geldermalsen
schutting Giessen
schutting Krabbendijke
schutting Veen
schutting ‘s-Gravenpolder