Schutting Neerhespen

Op zoek naar een nieuwe schutting Neerhespen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Neerhespen leveren of installeren de nieuwe schutting Neerhespen vakbekwaam en vlug voor u. Het monteren van een een schutting Neerhespen kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Neerhespen

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Neerhespen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Neerhespen gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Neerhespen.

Tuinschermen Neerhespen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Neerhespen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Neerhespen uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Neerhespen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Neerhespen is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Neerhespen die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we Neerhespen eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Neerhespen. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Neerhespen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Neerhespen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Neerhespen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor betonschuttingen Neerhespen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Neerhespen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Neerhespen

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wervershoof
schutting Hoogeveen
schutting Numansdorp
schutting Herpen
schutting Marum
schutting Geldermalsen
schutting Ter Aar
schutting Bakkeveen
schutting Deurne
schutting Klazienaveen
schutting Neer
schutting Bergeijk