Schutting Opmeer

Rond aan het kijken voor een beton schutting Opmeer? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Opmeer. Het plaatsen van een een schutting Opmeer kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opmeer

Wij werken alleen met ervaren personeel welke niks anders doen dan het bouwen van schutting Opmeer. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schutting Opmeer vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen Opmeer bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Opmeer.

Tuinschermen Opmeer

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Opmeer

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Opmeer: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Opmeer.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Opmeer is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Opmeer zult tegenkomen voor uw woning in Opmeer. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Opmeer? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Schutting kopen Opmeer. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Opmeer.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Opmeer van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Opmeer

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Opmeer. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Opmeer

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Borgharen
schutting Diessen
schutting Loenen
schutting Emmen
schutting Lunteren
schutting Terneuzen
schutting Haps
schutting Ten Boer
schutting Dommelen
schutting Elspeet
schutting Gorssel
schutting Heerhugowaard