Schutting Opmeer

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Opmeer? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de erfafscheiding is circa 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Opmeer

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze soort erfafscheiding. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Opmeer.

Een schutting plaatsen in Opmeer hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Opmeer is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Opmeer. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we bij u in Opmeer voorheen een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Opmeer zetten:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Opmeer

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bovenkarspel
schutting Vianen
schutting Leiden
schutting Brakel
schutting Overloon
schutting Wanroij
schutting Standdaarbuiten
schutting Delfzijl
schutting Heel
schutting Kessel
schutting Haelen
schutting Gramsbergen