Schutting Middenmeer

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Middenmeer? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is circa 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Wij zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Middenmeer

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Middenmeer.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Middenmeer is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting zal tegenkomen bij u in Middenmeer. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we bij u in Middenmeer voorheen een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Middenmeer bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Middenmeer

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Den Dolder
schutting Hulst
schutting Lochem
schutting Zoeterwoude
schutting Drogeham
schutting Enter
schutting Tolkamer
schutting Son
schutting Noordwijk
schutting Oldebroek
schutting Akkrum
schutting Avenhorn