Schutting Hasselt

Op zoek naar een nieuwe schutting Hasselt? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Hasselt. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hasselt

We werken enkel met doorgewinterd medewerkers welke niks anders verrichten dan het installeren van schutting Hasselt. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schutting Hasselt vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Hasselt zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Hasselt.

Tuin schermen Hasselt

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hasselt

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Hasselt.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hasselt is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Hasselt die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Hasselt.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Hasselt. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Hasselt.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Hasselt

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een betonschutting Hasselt is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Hasselt

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit diverse modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ruinerwold
schutting Onstwedde
schutting Sint Annaparochie
schutting Heinenoord
schutting Drachten
schutting Berkel-Enschot
schutting Tiel
schutting Kapelle
schutting Hulsen
schutting Rucphen
schutting Lonneker
schutting Heinenoord