Schutting Hasselt

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting in Hasselt? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton erfafscheiding. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Hasselt kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een perfect eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Wij zetten uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Hasselt

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding plaatsen Hasselt.

Een schutting plaatsen in Hasselt hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Hasselt is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Hasselt. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70& van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Hasselt? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Hasselt.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Hasselt

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit verscheidene soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hank
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Delden
schutting Borculo
schutting Susteren
schutting Velden
schutting Zandvoort
schutting Heerlen
schutting Westervoort
schutting Neede
schutting Sleen
schutting Renswoude