Schutting Veerle

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Veerle? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Veerle. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Veerle

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Veerle, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Veerle vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor schuttingen Veerle. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Veerle.

Tuin schermen Veerle

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Veerle

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Veerle uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Veerle.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Veerle is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Veerle zal tegenkomen voor uw woning in Veerle. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Of vraag ons om een adres Veerle.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Veerle.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Veerle van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Veerle

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Veerle nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Veerle

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wagenborgen
schutting Zaltbommel
schutting Bennekom
schutting Harmelen
schutting Oostzaan
schutting Emmeloord
schutting Sint Oedenrode
schutting Loppersum
schutting Akkrum
schutting Alphen
schutting Beuningen
schutting Goudswaard