Schutting Veerle

Op zoek naar een moderne schutting Veerle? Prins schuttingen kan de schutting Veerle leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Veerle deskundig en vlot voor u. Het zetten van een schuttingen Veerle kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Veerle

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Veerle, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Veerle.

Tuinschermen Veerle

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Veerle

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Veerle.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Veerle is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Veerle zult tegenkomen voor uw woning in Veerle. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben we Veerle voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Veerle. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Veerle gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Veerle

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Veerle nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort Veerle

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit diverse soorten poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groenlo
schutting Hoogeveen
schutting Raamsdonk
schutting Venray
schutting Tilburg
schutting Arnemuiden
schutting Nijmegen
schutting Waalwijk
schutting Blaricum
schutting Soest
schutting Surhuisterveen
schutting Muiden