Schutting Oorbeek

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Oorbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Oorbeek. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oorbeek

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Oorbeek bent u verzekerd van een goed resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Oorbeek gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Oorbeek.

Tuin schermen Oorbeek

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Oorbeek

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Oorbeek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Oorbeek is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u vind al vlot een schutting Oorbeek die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Oorbeek eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Oorbeek. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Oorbeek. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Oorbeek van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Oorbeek

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting Oorbeek is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Oorbeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Oorbeek

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Diepenveen
schutting Beekbergen
schutting Boshoven
schutting Woubrugge
schutting Wijchen
schutting Tegelen
schutting Nieuw-Beijerland
schutting IJmond
schutting Nieuwe Pekela
schutting Nederweert
schutting Kruiningen
schutting Veenendaal