Schutting Heindonk

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Heindonk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Heindonk. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heindonk

We werken alleen met ervaren personeel die niks anders verrichten dan het plaatsen van schutting Heindonk. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak anders zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schutting Heindonk gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de klanten. De basis van dit type tuinafscheidingen Heindonk bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Heindonk. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Heindonk.

Tuin schermen Heindonk

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Heindonk

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Heindonk uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Heindonk.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Heindonk is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Heindonk. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Heindonk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de tuinafscheidingen die we leveren Heindonk. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Heindonk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Heindonk

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Heindonk. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Heindonk

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Brummen
schutting Angerlo
schutting Wommels
schutting Akkrum
schutting Uitgeest
schutting Nijverdal
schutting Grou
schutting Anna-Paulowna
schutting Gendt
schutting Arcen
schutting Hengelo
schutting Gendt