Schutting Heindonk

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Heindonk? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Heindonk. Het monteren van een schuttingen Heindonk kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heindonk

Wij werken uitsluitend met ervaren personeel die niets anders doen dan het monteren van schutting Heindonk. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Heindonk bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Heindonk.

Tuin schermen Heindonk

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Heindonk

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Heindonk.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Heindonk is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Heindonk. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we Heindonk eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Heindonk plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Heindonk.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Heindonk

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Heindonk niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur Heindonk

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Willebrord
schutting Bergentheim
schutting Egmond-Binnen
schutting Waardenburg
schutting Volkel
schutting Deurne
schutting Beekbergen
schutting Tricht
schutting Klundert
schutting Lisse
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Gasselternijveen