Schutting Lisserbroek

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting in Lisserbroek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton erfafscheiding. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen bent u zeker van een degelijk eind resultaat met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Hout beton Schutting Lisserbroek

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Lisserbroek.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Lisserbroek is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Lisserbroek. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij bij u in Lisserbroek eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Lisserbroek.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Lisserbroek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Oldenzaal
schutting Surhuisterveen
schutting Zelhem
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Hoogwoud
schutting Steenwijkerwold
schutting IJsselmuiden
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Noordwijk
schutting Bemmel
schutting Eemnes
schutting Gorredijk