Schutting Lisserbroek

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Lisserbroek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Lisserbroek. Het bouwen van een een schutting Lisserbroek kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lisserbroek

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Lisserbroek bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Lisserbroek gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Lisserbroek bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Lisserbroek.

Tuin schermen Lisserbroek

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Lisserbroek

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Lisserbroek uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Lisserbroek die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Lisserbroek.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Lisserbroek is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Lisserbroek zult tegenkomen voor uw woning in Lisserbroek. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij Lisserbroek eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Lisserbroek bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Lisserbroek van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Lisserbroek

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Lisserbroek. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Lisserbroek

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit meerdere soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Veenendaal
schutting Herten
schutting Ede
schutting Woudenberg
schutting Doesburg
schutting Hallum
schutting Koewacht
schutting Overasselt
schutting Ottersum
schutting Ter Heijde
schutting Heesch
schutting Appingedam