Schutting Beemster

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Beemster? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Beemster. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beemster

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Beemster correct monteren. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Beemster zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Beemster.

Tuinschermen Beemster

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Beemster

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Beemster: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Beemster die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Beemster.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Beemster is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Beemster. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin Beemster.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Beemster.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Beemster.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Beemster

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Beemster nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Beemster heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Beemster

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heukelum
schutting Oud-Heusden
schutting Loon op Zand
schutting Oostzaan
schutting Nistelrode
schutting Hulst
schutting Zandvoort
schutting Strijen
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Panningen
schutting Emmeloord
schutting Putten