Schutting Beemster

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Beemster? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Beemster

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding kopen Beemster.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Beemster is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Beemster. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Beemster.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Beemster. Dat was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Beemster plaatsen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Beemster

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit meerdere modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zeeland
schutting Belfeld
schutting Geesteren
schutting Riethoven
schutting De Lutte
schutting Nagele
schutting Hank
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Wagenberg
schutting Odoorn
schutting Loosdrecht
schutting Warnsveld