Schutting Musselkanaal

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Musselkanaal? Prins schuttingen kan uw schuttingen Musselkanaal bezorgen of zetten de nieuwe schuttingen Musselkanaal vakkundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Musselkanaal

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Musselkanaal, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Musselkanaal erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze soort schutting. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Musselkanaal.

Tuin schermen Musselkanaal

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Musselkanaal

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Musselkanaal: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Musselkanaal die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Musselkanaal.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Musselkanaal is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Musselkanaal zult vinden voor uw woning in Musselkanaal. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij Musselkanaal voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Musselkanaal.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Musselkanaal.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Musselkanaal

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Musselkanaal niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Musselkanaal heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Musselkanaal

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 220cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Grootegast
schutting Lierop
schutting Oude-Tonge
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Dinteloord
schutting Handel
schutting Middelsluis
schutting Opperdoes
schutting Milheeze
schutting Anna-Paulowna
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Annen