Schutting Musselkanaal

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting in Musselkanaal? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen monteren kunnen de erfafscheiding foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Musselkanaal

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Musselkanaal.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Musselkanaal is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Musselkanaal. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben we bij u in Musselkanaal eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we zetten in Musselkanaal. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Musselkanaal

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Tuindeur

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit diverse soorten poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Gameren
schutting Voorhout
schutting Boekel
schutting Scheemda
schutting Ederveen
schutting Eijsden
schutting Nuth
schutting Smilde
schutting Scherpenzeel
schutting Hank
schutting Uithuizermeeden
schutting Oss