Schutting Musselkanaal

Op zoek naar een luxe schutting Musselkanaal? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Musselkanaal. Het monteren van een schuttingen Musselkanaal kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Musselkanaal

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Musselkanaal correct zetten. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Musselkanaal erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Musselkanaal zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Musselkanaal.

Tuinschermen Musselkanaal

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Musselkanaal

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Musselkanaal: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Musselkanaal.

Een schutting plaatsen Musselkanaal hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Musselkanaal is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Musselkanaal zal aantreffen voor uw woning in Musselkanaal. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Zoekt u een referentie tuin Musselkanaal? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Musselkanaal. Dat was nog nooit zo simpel! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Musselkanaal.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Musselkanaal gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Musselkanaal

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Musselkanaal is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Musselkanaal

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kamerik
schutting Ter Apel
schutting Numansdorp
schutting Beek en Donk
schutting Ammerstol
schutting Lelystad
schutting Weesp
schutting Gorssel
schutting Enter
schutting Lonneker
schutting Belfeld
schutting Rockanje