Schutting Varsseveld

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Varsseveld? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Varsseveld. Het plaatsen van een een schutting Varsseveld kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Varsseveld

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Varsseveld bent u verzekerd van een correct eind resultaat met goede garanties. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schutting Varsseveld gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Varsseveld.

Tuinschermen Varsseveld

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Varsseveld

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Varsseveld uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Varsseveld die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Varsseveld.

Een tuinafscheiding kopen Varsseveld hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Varsseveld is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Varsseveld. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Varsseveld? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Varsseveld. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Varsseveld.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Varsseveld.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Varsseveld

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Varsseveld niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Varsseveld

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit meerdere type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boxtel
schutting Oostzaan
schutting Emmer-Compascuum
schutting Delden
schutting Oude Wetering
schutting Almkerk
schutting Vlagtwedde
schutting Valkenswaard
schutting Merum
schutting Rotterdam
schutting Ooij
schutting Scherpenzeel