Schutting Varsseveld

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting in Varsseveld? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting. Het monteren van een schutting bij u in Varsseveld kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Varsseveld

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Varsseveld.

Een schutting kopen in Varsseveld hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Varsseveld is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting zal tegenkomen bij u in Varsseveld. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Varsseveld? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Varsseveld.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Varsseveld

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit meerdere type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Almere-Stad
schutting Beuningen
schutting Wognum
schutting Gorredijk
schutting Schinnen
schutting Voorhout
schutting Westzaan
schutting Spaarndam
schutting Stadskanaal
schutting Aarle-Rixtel
schutting Ameide
schutting Overdinkel