Schutting Haalderen

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Haalderen? Wij kunnen de schutting Haalderen leveren of monteren uw nieuwe schutting Haalderen vakkundig en vlug voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haalderen

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Haalderen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Haalderen gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Haalderen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Haalderen.

Tuin schermen Haalderen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Haalderen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Haalderen.

Een schutting kopen Haalderen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Haalderen is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Haalderen. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Haalderen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Haalderen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting Haalderen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Haalderen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Haalderen

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Haalderen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Haalderen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ruinerwold
schutting Dirksland
schutting Standdaarbuiten
schutting Tegelen
schutting Montfort
schutting Breukelen
schutting Almere-Haven
schutting Dieren
schutting Berg
schutting Nijeveen
schutting Heeten
schutting Haamstede