Schutting Haalderen

Op zoek naar een beton schutting Haalderen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Haalderen. Het monteren van een schuttingen Haalderen kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haalderen

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Haalderen foutloos monteren. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De fundering van dit type schuttingen Haalderen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Haalderen.

Tuinschermen Haalderen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Haalderen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Haalderen uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Haalderen: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Haalderen die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Haalderen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Haalderen is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Haalderen zal vinden voor uw woning in Haalderen. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Haalderen.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Haalderen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Haalderen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Haalderen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Haalderen is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Haalderen

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Langenboom
schutting Ravenstein
schutting Zegge
schutting Westerhoven
schutting Zeeland
schutting Limbricht
schutting Sneek
schutting Assen
schutting Erica
schutting Deest
schutting Overasselt
schutting Hoek