Schutting Haalderen

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Haalderen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne erfafscheiding. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Haalderen kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Haalderen

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type schutting. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Haalderen.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin in Haalderen is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Haalderen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Haalderen? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! De navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Haalderen.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Haalderen

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ulft
schutting Linschoten
schutting Varsseveld
schutting Limbricht
schutting Woudenberg
schutting Woudenberg
schutting Giesbeek
schutting Aalsmeer
schutting Lexmond
schutting Nibbixwoud
schutting Vlagtwedde
schutting Sommelsdijk