Schutting Boven-Hardinxveld

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Boven-Hardinxveld? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een goed resultaat met uitstekende garanties. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Boven-Hardinxveld

Een houten schutting vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Boven-Hardinxveld.

Een erfafscheiding plaatsen in Boven-Hardinxveld hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Boven-Hardinxveld is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Boven-Hardinxveld. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Boven-Hardinxveld? Vraag het ons, misschien hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Boven-Hardinxveld plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Boven-Hardinxveld

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poort

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Oost-Souburg
schutting Ten Boer
schutting Muntendam
schutting Oostzaan
schutting Strijen
schutting Hoogkerk
schutting Sprundel
schutting Didam
schutting Monster
schutting Erica
schutting Heerlen
schutting Drunen