Schutting Kruisland

Op zoek naar een nieuwe schutting Kruisland? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Kruisland. Het zetten van een schuttingen Kruisland kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kruisland

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Kruisland, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen Kruisland. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Kruisland.

Tuinschermen Kruisland

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Kruisland

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Kruisland: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Kruisland die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Kruisland.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Kruisland is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Kruisland. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben we Kruisland voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Kruisland zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Kruisland van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Kruisland

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Kruisland nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Kruisland heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Kruisland

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heijen
schutting Wagenborgen
schutting Bunschoten
schutting Ens
schutting Sevenum
schutting Eefde
schutting Nieuwleusen
schutting Meteren
schutting Giesbeek
schutting Angeren
schutting Duiven
schutting Oirschot