Schutting Kruisland

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting in Kruisland? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van erfafscheidingen. Het zetten van een schutting bij u in Kruisland kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen zetten kunnen de betonschutting perfect zetten. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Kruisland

De houten schutting gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor erfafscheidingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Kruisland.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Kruisland is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Kruisland. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Kruisland? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Kruisland plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Kruisland

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Sittard
schutting Nagele
schutting Angerlo
schutting Kampen
schutting Wijk en Aalburg
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Lobith
schutting Kapelle
schutting Malden
schutting Kapelle
schutting Julianadorp
schutting Heerhugowaard