Schutting Oude Pekela

Op zoek naar een beton schutting Oude Pekela? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Oude Pekela. Het plaatsen van een een schutting Oude Pekela kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oude Pekela

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het installeren van schutting Oude Pekela. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Oude Pekela gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Oude Pekela bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Oude Pekela.

Tuinschermen Oude Pekela

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Oude Pekela

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Oude Pekela uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Oude Pekela die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Oude Pekela.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Oude Pekela is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Oude Pekela zal tegenkomen voor uw woning in Oude Pekela. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Oude Pekela eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren Oude Pekela. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Oude Pekela van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Oude Pekela

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Oude Pekela is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Oude Pekela

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit diverse type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ermelo
schutting Zevenaar
schutting Leuth
schutting ’s Gravenmoer
schutting Ulrum
schutting Den Dolder
schutting Berlicum
schutting Midwoud
schutting Ter Heijde
schutting Warmenhuizen
schutting Middelrode
schutting Kudelstaart