Schutting Oude-Pekela

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Oude-Pekela? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen. Het monteren van een schutting bij u in Oude-Pekela kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de luxe schutting correct monteren. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Oude-Pekela

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags kiezen minder particulieren voor deze soort erfafscheiding. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor zeer bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Oude-Pekela.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Oude-Pekela is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Oude-Pekela. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Oude-Pekela? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Oude-Pekela. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Oude-Pekela.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Oude-Pekela

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poort

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Afferden
schutting Middelburg
schutting Echt
schutting Berg
schutting Heerjansdam
schutting Handel
schutting Damwoude
schutting Oud-Heusden
schutting Veenendaal
schutting Rhoon
schutting Aarle-Rixtel
schutting Marknesse