Schutting Vlimmeren

Rond aan het kijken voor een beton schutting Vlimmeren? Wij kunnen uw schutting Vlimmeren leveren of zetten uw nieuwe schutting Vlimmeren bekwaam en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vlimmeren

Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers die niets anders doen dan het monteren van schutting Vlimmeren. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Vlimmeren erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Vlimmeren.

Tuinschermen Vlimmeren

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Vlimmeren

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Vlimmeren.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Vlimmeren is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Vlimmeren. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Vlimmeren voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Vlimmeren. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Vlimmeren gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Vlimmeren

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Vlimmeren is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Vlimmeren

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Herwijnen
schutting Zuidland
schutting IJmond
schutting Loon op Zand
schutting Bergum
schutting Leiden
schutting Elburg
schutting Rhenen
schutting Zoeterwoude
schutting Maasbracht
schutting Waspik
schutting Fijnaart