Schutting Geertruidenberg

Op zoek naar een moderne schutting Geertruidenberg? Wij kunnen de schutting Geertruidenberg op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Geertruidenberg vakbekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geertruidenberg

Wij werken alleen met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Geertruidenberg. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Geertruidenberg gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Geertruidenberg zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Geertruidenberg.

Tuin schermen Geertruidenberg

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Geertruidenberg

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Geertruidenberg.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Geertruidenberg is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Geertruidenberg. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Geertruidenberg.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Geertruidenberg. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Geertruidenberg. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Geertruidenberg van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Geertruidenberg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Geertruidenberg niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poort Geertruidenberg

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kwintsheul
schutting Roelofsarendsveen
schutting Echt
schutting Bodegraven
schutting Kamerik
schutting Beerta
schutting Mierlo
schutting Nijmegen
schutting Voerendaal
schutting Opperdoes
schutting Leusden
schutting Chaam