Schutting Geertruidenberg

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting in Geertruidenberg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schutting is ca. 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een degelijk resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Geertruidenberg

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Geertruidenberg.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Geertruidenberg is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting zal vinden bij u in Geertruidenberg. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Geertruidenberg? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Geertruidenberg plaatsen:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Geertruidenberg

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Drachten
schutting Stramproy
schutting Stolwijk
schutting Geldermalsen
schutting Wierden
schutting Eersel
schutting Nieuwleusen
schutting Beegden
schutting Den Dungen
schutting Moordrecht
schutting Klazienaveen
schutting Terheijden