Schutting Rijkel

Op zoek naar een hout beton schutting Rijkel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Rijkel. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijkel

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Rijkel, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen Rijkel. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Rijkel.

Tuinschermen Rijkel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Rijkel

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Rijkel.

Een schutting plaatsen Rijkel hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Rijkel is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Rijkel zal aantreffen voor uw woning in Rijkel. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Rijkel voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Rijkel. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Rijkel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Rijkel

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Rijkel is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Rijkel

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lith
schutting Den Ham
schutting Zeewolde
schutting Odijk
schutting Lith
schutting Stolwijk
schutting Ederveen
schutting Linschoten
schutting Bennekom
schutting Zevenbergen
schutting Nijnsel
schutting Nieuw-Vossemeer