Schutting Uithuizermeeden

Rond aan het kijken voor een beton schutting Uithuizermeeden? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Uithuizermeeden. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Uithuizermeeden

We werken uitsluitend met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Uithuizermeeden. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Uithuizermeeden gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De palen van dit type tuinafscheiding Uithuizermeeden zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door uiterst geschikt voor schuttingen Uithuizermeeden. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Uithuizermeeden.

Tuin schermen Uithuizermeeden

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Uithuizermeeden

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Uithuizermeeden: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Uithuizermeeden.

Een schutting plaatsen Uithuizermeeden hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Uithuizermeeden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Uithuizermeeden zal vinden voor uw woning in Uithuizermeeden. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Uithuizermeeden? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Uithuizermeeden.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Uithuizermeeden gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Uithuizermeeden

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Uithuizermeeden nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Uithuizermeeden

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit diverse soorten poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Helmond Brandevoort
schutting Nuland
schutting Geervliet
schutting Waspik
schutting Baflo
schutting Neede
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Almkerk
schutting Middelrode
schutting Appingedam
schutting Ottersum
schutting Wolfheze