Schutting Uithuizermeeden

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Uithuizermeeden? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Uithuizermeeden kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een degelijk resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Uithuizermeeden

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze soort erfafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Uithuizermeeden.

Een schutting kopen in Uithuizermeeden hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Uithuizermeeden is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult aantreffen bij u in Uithuizermeeden. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin bij u in Uithuizermeeden.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Uithuizermeeden.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Uithuizermeeden

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Buitenpost
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Losser
schutting Waardenburg
schutting Oenkerk
schutting Baarle-Nassau
schutting Lemelerveld
schutting Midwoud
schutting Lichtenvoorde
schutting Stein
schutting Philippine
schutting Brummen