Schutting Waarloos

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Waarloos? Prins schuttingen kan uw schuttingen Waarloos bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen Waarloos bekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waarloos

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Waarloos, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Waarloos erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Waarloos bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Waarloos.

Tuinschermen Waarloos

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Waarloos

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Waarloos uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Waarloos.

Een tuinafscheiding plaatsen Waarloos hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Waarloos is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Waarloos die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Mogelijk hebben we Waarloos eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Waarloos.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Waarloos gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Waarloos

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een beton schutting Waarloos is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Waarloos heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Waarloos

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Mijnsheerenland
schutting Riel
schutting Sint Oedenrode
schutting Uden
schutting Midwoud
schutting Hoogvliet
schutting Nuland
schutting Lichtenvoorde
schutting Gerwen
schutting Huister Heide
schutting Westzaan
schutting IJsselmuiden