Schutting Ravels

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting Ravels? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Ravels. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ravels

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Ravels, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Ravels vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Ravels zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Ravels. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Ravels.

Tuinschermen Ravels

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Ravels

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Ravels die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Ravels.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ravels is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Ravels zult vinden voor uw woning in Ravels. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Ravels voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Ravels.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Ravels van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Ravels

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Ravels nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Poort Ravels

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit meerdere type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klimmen
schutting Harlingen
schutting Albergen
schutting Staphorst
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Well
schutting Valkenburg
schutting Nieuwstadt
schutting Heukelum
schutting Beesd
schutting Huister Heide
schutting Groningen