Schutting Vessem

Op zoek naar een beton schutting bij u in Vessem? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin meestal anders zijn. Wij zetten uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Vessem

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Vessem.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Vessem is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij bij u in Vessem eerder een erfafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Vessem.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Vessem

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nuth
schutting Limbricht
schutting Musselkanaal
schutting Oosterhout
schutting Baflo
schutting Muntendam
schutting De Zilk
schutting Maasdam
schutting Bergentheim
schutting Breugel
schutting Overloon
schutting Roosendaal