Schutting Vessem

Op het web aan het kijken voor een beton schutting Vessem? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Vessem. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vessem

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het monteren van schutting Vessem. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort schuttingen Vessem bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Vessem.

Tuinschermen Vessem

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Vessem

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Vessem.

Een tuinafscheiding plaatsen Vessem hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Vessem is nu erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Vessem zal tegenkomen voor uw woning in Vessem. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Vessem? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Vessem. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Vessem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Vessem

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Vessem. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Vessem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Vessem

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogwoud
schutting Oost-Souburg
schutting Hoogvliet
schutting Stramproy
schutting Vroomshoop
schutting Markelo
schutting Bussum
schutting Hoorn
schutting Nieuwkuijk
schutting Waarland
schutting Neer
schutting Dinteloord