Schutting Malle

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Malle? Prins schuttingen kan uw schutting Malle bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Malle deskundig en vlot voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het monteren van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Malle

We werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Malle. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Malle erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Malle bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Malle.

Tuinschermen Malle

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Malle

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Malle uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Malle.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Malle is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Malle die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben we Malle eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Malle.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Malle.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Malle

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Malle niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Malle

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit verschillende type poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Noordwijkerhout
schutting Borgharen
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Boskoop
schutting Sommelsdijk
schutting Zierikzee
schutting Meerlo
schutting De Lier
schutting Steenwijkerwold
schutting Baarn
schutting Berlikum
schutting Margraten