Schutting Malle

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Malle? Wij kunnen uw schuttingen Malle bezorgen of plaatsen de nieuwe schuttingen Malle bekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Malle

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Malle bent u zeker van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Malle zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor tuinafscheidingen Malle. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Malle.

Tuinschermen Malle

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Malle

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Malle uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Malle.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Malle is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Malle zult tegenkomen voor uw woning in Malle. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin Malle? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Malle. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Malle. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Malle.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Malle

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Malle nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Malle

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Witmarsum
schutting Muiden
schutting Veendam
schutting Halfweg
schutting Roermond
schutting Boshoven
schutting Goedereede
schutting Vledder
schutting Driel
schutting Kerkdriel
schutting Putte
schutting Malden