Schutting Ridderkerk

Op zoek naar een nieuwe schutting Ridderkerk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Ridderkerk. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ridderkerk

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Ridderkerk perfect monteren. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Ridderkerk bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Ridderkerk.

Tuinschermen Ridderkerk

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Ridderkerk

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Ridderkerk: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Ridderkerk.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ridderkerk is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Ridderkerk. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Mogelijk hebben we Ridderkerk voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Ridderkerk plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Ridderkerk gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Ridderkerk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Ridderkerk is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Ridderkerk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ridderkerk

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schinnen
schutting Sevenum
schutting Oldenzaal
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Havelte
schutting Maasland
schutting Wanroij
schutting Hapert
schutting IJzendijke
schutting Oeffelt
schutting Leek
schutting Krimpen aan de Lek