Schutting Ridderkerk

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Ridderkerk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u zeker van een goed eindproduct met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Ridderkerk

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Ridderkerk.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Ridderkerk is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Ridderkerk. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Ridderkerk? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Ridderkerk. Dat was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in Ridderkerk bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Ridderkerk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Middenmeer
schutting Klazienaveen
schutting Bovenkarspel
schutting Roggel
schutting Dinxperlo
schutting Liempde
schutting Montfort
schutting Uithuizen
schutting Varsseveld
schutting Lienden
schutting Nieuw Bergen
schutting Schoonhoven