Schutting Dilsen

Op zoek naar een luxe schutting Dilsen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Dilsen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dilsen

We werken uitsluitend met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Dilsen. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Dilsen erg populair, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Dilsen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Dilsen.

Tuin schermen Dilsen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Dilsen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Dilsen uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Dilsen die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Dilsen.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Dilsen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Dilsen zal tegenkomen voor uw woning in Dilsen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Dilsen voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Dilsen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Dilsen.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Dilsen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Dilsen

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Dilsen is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Dilsen

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verschillende soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bakkeveen
schutting Langenboom
schutting Annen
schutting Raamsdonksveer
schutting Chaam
schutting Twello
schutting Nieuwveen
schutting Swalmen
schutting Uithuizen
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Puttershoek