Schutting Dilsen

Op zoek naar een luxe tuinafscheiding Dilsen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinafscheiding Dilsen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw tuinafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de tuinafscheiding is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Schutting Dilsen

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen Dilsen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Dilsen.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Dilsen is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Dilsen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Dilsen voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Dilsen. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de schuttingen die we zetten Dilsen. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Dilsen

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Afferden
schutting Halfweg
schutting Hansweert
schutting Sint Jansteen
schutting Medemblik
schutting Wijchen
schutting Heerde
schutting Assendelft
schutting Sint Anthonis
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Geervliet