Schutting Bovensmilde

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Bovensmilde? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Bovensmilde kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Bovensmilde

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Bovensmilde.

Een schutting kopen in Bovensmilde hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Bovensmilde is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Bovensmilde. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Bovensmilde? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen in Bovensmilde. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Bovensmilde

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dinxperlo
schutting Beek en Donk
schutting Uithuizen
schutting Ter Aar
schutting Borger
schutting Heusden
schutting Venhuizen
schutting Zeewolde
schutting Heinkenszand
schutting Jubbega
schutting Kapelle
schutting Hoogkerk