Schutting Bovensmilde

Rond aan het kijken voor een luxe tuinafscheiding Bovensmilde? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Bovensmilde. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw tuinafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de tuinafscheiding is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinafscheiding.

Schutting Bovensmilde

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Bovensmilde bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinafscheiding

Naast de standaard hout beton tuinafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Bovensmilde.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Bovensmilde is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Bovensmilde. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Bovensmilde.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting Bovensmilde zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Bovensmilde

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Oosthuizen
schutting Nunspeet
schutting Angerlo
schutting Heukelum
schutting Joure
schutting Ameide
schutting Laren
schutting Oosterhesselen
schutting Moordrecht
schutting Oude Wetering
schutting Angeren
schutting Rozenburg