Schutting Bovensmilde

Op zoek naar een hout beton schutting Bovensmilde? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Bovensmilde. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bovensmilde

Wij werken enkel met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Bovensmilde. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Bovensmilde vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De fundering van dit type schuttingen Bovensmilde bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Bovensmilde.

Tuin schermen Bovensmilde

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Bovensmilde

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Bovensmilde die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Bovensmilde.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Bovensmilde is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Bovensmilde die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Misschien hebben wij Bovensmilde eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Bovensmilde. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Bovensmilde van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Bovensmilde

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Bovensmilde. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Bovensmilde

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogvliet
schutting Ulrum
schutting Esch
schutting Steenwijk
schutting Winterswijk
schutting Dedemsvaart
schutting Elst
schutting ‘s-Gravenzande
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Loosdrecht
schutting Ter Aar
schutting Hulsberg