Schutting Lillo

Op zoek naar een luxe schutting Lillo? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Lillo. Het plaatsen van een schutting Lillo kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. Het is belangrijk dat de tuinafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinafscheiding.

Schutting Lillo

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Lillo.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Lillo is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding zult tegenkomen Lillo. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Op zoek naar een referentie adres Lillo? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Lillo. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Lillo

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit diverse type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nederhorst
schutting Limmen
schutting Witmarsum
schutting Heel
schutting Makkum
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Slochteren
schutting Loppersum
schutting Cadier en Keer
schutting Heeten
schutting Wamel
schutting Dronten