Schutting Lillo

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Lillo? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Lillo. Het plaatsen van een schuttingen Lillo kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lillo

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Lillo, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Lillo erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Lillo zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Lillo.

Tuin schermen Lillo

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lillo

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Lillo: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Lillo die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Lillo.

Een tuinafscheiding plaatsen Lillo hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Lillo is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Lillo. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we Lillo eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Lillo.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Lillo gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Lillo

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Lillo. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Lillo

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Denekamp
schutting Huizen
schutting Lierop
schutting Montfoort
schutting Baarle-Nassau
schutting Rhoon
schutting Hedel
schutting Muntendam
schutting Velden
schutting Bakel
schutting Druten
schutting Ederveen