Schutting Lillo

Op zoek naar een hout beton schutting Lillo? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Lillo. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lillo

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Lillo perfect plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Lillo zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Lillo.

Tuin schermen Lillo

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Lillo

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Lillo die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Lillo.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Lillo is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting Lillo die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben wij Lillo eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Lillo. Het was nog nooit zo makkelijk! De volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Lillo.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Lillo gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Lillo

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Lillo. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Lillo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Lillo

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Alverna
schutting Middelrode
schutting Rotterdam
schutting Hansweert
schutting Tweede Exloërmond
schutting Andelst
schutting Cuijk
schutting Akkrum
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Westzaan
schutting Emmen
schutting Nijeveen