Schutting Kampenhout

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Kampenhout? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Kampenhout. Het plaatsen van een schuttingen Kampenhout kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kampenhout

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Kampenhout foutloos plaatsen. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De basis van dit type schuttingen Kampenhout bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Kampenhout.

Tuinschermen Kampenhout

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Kampenhout

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Kampenhout.

Een schutting plaatsen Kampenhout hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Kampenhout is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Kampenhout die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Kampenhout.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Kampenhout. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Kampenhout. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Kampenhout gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Kampenhout

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Kampenhout. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Kampenhout

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogkerk
schutting Werkendam
schutting Hank
schutting Haalderen
schutting Ooltgensplaat
schutting Sliedrecht
schutting Streefkerk
schutting Baflo
schutting Eefde
schutting Renswoude
schutting Zwaagwesteinde
schutting Clinge