Schutting Rutten

Op zoek naar een nieuwe schutting Rutten? Wij kunnen de schutting Rutten leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Rutten vakbekwaam en vlug voor u. Het plaatsen van een een schutting Rutten kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rutten

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Rutten, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Rutten gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Rutten bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Rutten. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Rutten.

Tuinschermen Rutten

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Rutten

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Rutten.

Een tuinafscheiding plaatsen Rutten hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Rutten is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Rutten die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Rutten.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Rutten.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Rutten gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Rutten

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Rutten nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Rutten

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lobith
schutting Appelscha
schutting Haaren
schutting Haelen
schutting Wehl
schutting Appelscha
schutting Ammerzoden
schutting Groenlo
schutting Coevorden
schutting Gasselternijveen
schutting Chaam
schutting Petten