Schutting Rutten

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Rutten? Wij kunnen de schuttingen Rutten bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Rutten bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rutten

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Rutten bent u zeker van een goed eindproduct met juiste garanties. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Rutten erg populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Rutten bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Rutten. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Rutten.

Tuin schermen Rutten

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Rutten

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Rutten: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Rutten.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Rutten is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting Rutten die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Rutten? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Rutten. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Rutten. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Rutten.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Rutten

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Rutten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Rutten heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Rutten

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Asperen
schutting Biddinghuizen
schutting Sint Oedenrode
schutting Stiphout
schutting Losser
schutting Hengelo
schutting IJzendijke
schutting Alverna
schutting Bodegraven
schutting Tricht
schutting Luyksgestel
schutting Niekerk