Schutting Odiliapeel

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Odiliapeel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Odiliapeel

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton erfafscheiding. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Odiliapeel.

Een schutting plaatsen in Odiliapeel hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Odiliapeel is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Odiliapeel voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Odiliapeel. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting bij u in Odiliapeel plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Odiliapeel

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Aalten
schutting Dinxperlo
schutting Sleen
schutting Mook
schutting Linschoten
schutting Nuland
schutting Handel
schutting Boskoop
schutting De Lier
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Tubbergen
schutting Budel