Schutting Riemst

Op zoek naar een beton schutting Riemst? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Riemst. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Riemst

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Riemst foutloos zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Riemst zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Riemst.

Tuin schermen Riemst

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Riemst

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Riemst uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Riemst.

Een tuinafscheiding plaatsen Riemst hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Riemst is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Riemst. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Riemst.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Riemst zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schuttingen Riemst van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Riemst

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Riemst is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Riemst

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwstadt
schutting Rolde
schutting Borne
schutting Malden
schutting Oud-Heusden
schutting Baarlo
schutting Callantsoog
schutting Wierden
schutting Doetinchem
schutting Lochem
schutting Gieten
schutting Harmelen