Schutting Meise

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Meise? Wij kunnen uw schutting Meise op locatie brengen of monteren uw nieuwe schuttingen Meise deskundig en snel voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meise

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Meise perfect monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Meise vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. De basis van deze soort schuttingen Meise bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Meise.

Tuin schermen Meise

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Meise

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Meise uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Meise.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Meise is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Meise. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Meise.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Meise. Het was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Meise plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Meise van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Meise

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Meise. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Meise

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Grijpskerk
schutting Breedeweg
schutting Julianadorp
schutting Linschoten
schutting Loon op Zand
schutting Wouw
schutting Berg
schutting Nijkerk
schutting Heiloo
schutting Eemnes
schutting Loenen
schutting Leerdam