Schutting Meise

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting Meise? Wij kunnen de schutting Meise leveren of zetten uw nieuwe schuttingen Meise deskundig en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meise

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Meise, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Meise erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Meise.

Tuinschermen Meise

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Meise

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Meise uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Meise die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Meise.

Een schutting kopen Meise hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Meise is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Meise die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Meise? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Meise. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten Meise. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Meise.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Meise

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een betonschutting Meise is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Meise heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Meise

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Surhuisterveen
schutting Groenlo
schutting Aalburg
schutting Barneveld
schutting Milsbeek
schutting Den Dolder
schutting Sint Odiliënberg
schutting Raamsdonksveer
schutting ‘t Veld
schutting Berlicum
schutting Den Dungen
schutting Heteren