Schutting Aalsmeer

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Aalsmeer? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Aalsmeer. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Aalsmeer

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Aalsmeer, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Aalsmeer erg populair, hedendaags kiezen minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Aalsmeer.

Tuinschermen Aalsmeer

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Aalsmeer

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Aalsmeer.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Aalsmeer is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Aalsmeer die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Aalsmeer.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Aalsmeer.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Aalsmeer gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Aalsmeer

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Aalsmeer is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Aalsmeer heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Aalsmeer

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ederveen
schutting Mijdrecht
schutting Veendam
schutting Geldermalsen
schutting Willemstad
schutting Langerak
schutting Zuidland
schutting Zaltbommel
schutting Vuren
schutting Ermelo
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Jubbega