Schutting Aalsmeer

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Aalsmeer? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Aalsmeer kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke niks anders doen dan het plaatsen van erfafscheidingen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton schutting Aalsmeer

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags zoeken minder mensen voor deze categorie erfafscheiding. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze soort erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen Aalsmeer

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

schutting Aalsmeer

Luxe hout beton schutting Aalsmeer

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Aalsmeer.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Aalsmeer is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een schutting die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres bij u in Aalsmeer.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de erfafscheidingen die wij plaatsen in Aalsmeer. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

De Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Aalsmeer

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Schoorl
schutting Hulsberg
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Langenboom
schutting Numansdorp
schutting Wapenveld
schutting Loenen
schutting Melick
schutting Bosschenhoofd
schutting Voerendaal
schutting Handel
schutting Barendrecht