Schutting Hamont-Achel

Op zoek naar een beton schutting Hamont-Achel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Hamont-Achel. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hamont-Achel

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Hamont-Achel, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. De palen van deze soort tuinafscheiding Hamont-Achel zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Hamont-Achel.

Tuinschermen Hamont-Achel

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Hamont-Achel

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Hamont-Achel.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hamont-Achel is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Hamont-Achel zult vinden voor uw woning in Hamont-Achel. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Zoekt u een referentie adres Hamont-Achel? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! De navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Hamont-Achel.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Hamont-Achel.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Hamont-Achel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Hamont-Achel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Hamont-Achel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Hamont-Achel

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Swalmen
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Damwoude
schutting Sprundel
schutting Maartensdijk
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Amerongen
schutting Makkum
schutting Aalden
schutting Broek in Waterland
schutting Wassenaar
schutting Megen