Schutting Arcen

Op zoek naar een nieuwe schutting Arcen? Wij kunnen uw schuttingen Arcen leveren of plaatsen de nieuwe schutting Arcen deskundig en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Arcen

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Arcen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Arcen erg gewild, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Arcen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Arcen.

Tuinschermen Arcen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Arcen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Arcen uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Arcen die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Arcen.

Een schutting plaatsen Arcen hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Arcen is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een tuinschutting Arcen die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Arcen? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting Arcen plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton tuinschutting Arcen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Arcen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Arcen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Arcen

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Valkenburg
schutting Zwartsluis
schutting Ammerzoden
schutting Neede
schutting Cothen
schutting Nieuwkuijk
schutting Balk
schutting Zegveld
schutting Groenlo
schutting Ammerstol
schutting Hank
schutting Baarlo