Schutting Arcen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Arcen? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Arcen

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Arcen.

Een schutting kopen in Arcen hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Arcen is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Arcen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Wellicht hebben wij bij u in Arcen eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Arcen zetten:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Arcen

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Veen
schutting Harlingen
schutting Nieuwkuijk
schutting Heukelum
schutting Muiden
schutting Havelte
schutting Heeten
schutting Panningen
schutting Linschoten
schutting Zwartewaal
schutting Oud-Heusden
schutting Susteren