Schutting Arcen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Arcen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Arcen. Het plaatsen van een schuttingen Arcen kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Arcen

Wij werken alleen met ervaren medewerkers die niets anders verrichten dan het installeren van schutting Arcen. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Arcen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Arcen.

Tuinschermen Arcen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Arcen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Arcen: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Arcen die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Arcen.

Een tuinafscheiding kopen Arcen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Arcen is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Arcen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Of vraag ons om een adres Arcen.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Arcen.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Arcen.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Arcen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Arcen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Arcen

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beek
schutting Alkmaar
schutting Arcen
schutting Zoeterwoude
schutting Schoonebeek
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Sint Philipsland
schutting Dalfsen
schutting Oud Gastel
schutting Markelo
schutting Vogelenzang
schutting Wagenborgen