Schutting Almere-Stad

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Almere-Stad? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Het plaatsen van een schutting bij u in Almere-Stad kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen bent u verzekerd van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Almere-Stad

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Almere-Stad.

Een schutting kopen in Almere-Stad hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Almere-Stad is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben we bij u in Almere-Stad voorheen een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting bij u in Almere-Stad zetten:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Almere-Stad

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Leens
schutting Hoven
schutting Valkenswaard
schutting Haaren
schutting Wijk bij Duurstede
schutting ‘t Veld
schutting Maasdijk
schutting Petten
schutting Nibbixwoud
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Stolwijk
schutting Zaamslag