Schutting Almere-Stad

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Almere-Stad? Prins schuttingen kan uw schuttingen Almere-Stad bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting Almere-Stad deskundig en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Almere-Stad

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Almere-Stad, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Almere-Stad vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De palen van dit type schutting Almere-Stad zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Almere-Stad.

Tuinschermen Almere-Stad

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Almere-Stad

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Almere-Stad: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Almere-Stad.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Almere-Stad is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Almere-Stad zal vinden voor uw woning in Almere-Stad. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Almere-Stad? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Schutting kopen Almere-Stad. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Almere-Stad. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Almere-Stad van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Almere-Stad

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Almere-Stad. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poort Almere-Stad

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijeveen
schutting Spaarndam
schutting Dordrecht
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Well
schutting Sint Maartensdijk
schutting Sommelsdijk
schutting Oostrum
schutting Nuland
schutting Vlissingen
schutting Kapelle
schutting Lobith