Schutting Almere-Stad

Op zoek naar een nieuwe schutting Almere-Stad? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Almere-Stad. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Almere-Stad

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Almere-Stad bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Almere-Stad vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Almere-Stad.

Tuin schermen Almere-Stad

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Almere-Stad

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Almere-Stad uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Almere-Stad die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Almere-Stad.

Een schutting kopen Almere-Stad hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Almere-Stad is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Almere-Stad. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Wellicht hebben we Almere-Stad eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Almere-Stad bouwen:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Almere-Stad gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Almere-Stad

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Almere-Stad. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Almere-Stad

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boxtel
schutting Marknesse
schutting Harmelen
schutting Haaften
schutting Alphen
schutting Ruinerwold
schutting Muntendam
schutting Voorthuizen
schutting Bedum
schutting Goedereede
schutting Ten Boer
schutting Oudenbosch